Delprojektledare med fokus på sociala dimensioner av hållbar stadsutveckling

Delprojektledare med fokus på sociala dimensioner av hållbar stadsutveckling

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på exploateringsenheten på stadsbyggnadsavdelningen arbetar idag 11 personer. Vi ansvarar för stadens stadsutvecklingsprojekt och mark- och exploateringsfrågor. Vi har de senaste åren ständigt blivit fler och nu ser vi fram emot att ta emot dig som vår nya kollega.

Vi strävar efter att skapa ett urbant, hållbart och levande Sundbyberg för alla och är mitt i en expansiv utveckling med många spännande projekt. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med kunniga medarbetare där du själv kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Nu söker vi en delprojektledare till vårt stadsutvecklingsprojekt Hallonbergen-Ör. Ditt fokus blir att arbeta med de sociala dimensionerna av hållbar stadsutveckling genom hela samhällsbyggnadsprocessen. Som delprojektledare kommer du arbeta tillsammans med projektansvarig och övriga projektmedlemmar för att driva projektet mot uppsatta mål.

Du kommer både själv initiera och leda projekt och processer samt medverka som stöd åt andra, exempelvis genom att genomföra sociala konsekvensanalyser. I rollen ingår bland annat att leda en samverkansgrupp av byggaktörer inom området samt stötta och samordna byggaktörernas handlingsplaner för social hållbarhet. Kommunikation är också en viktig del av rollen, både internt och externt samt att arbeta med delaktighet.

Arbetet sker i bred samverkan både externt och internt. Det är ett omväxlande arbete där du samarbetar med stadens övriga tjänstepersoner, politiker, exploatörer, konsulter och allmänheten. Det är viktigt att du trivs med att ha många kontaktytor och att du är bra på att samarbeta. Du är lyhörd, kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi vill att du har en högskoleutbildning inom samhällsplanering, samhällsbyggnad eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och driva projekt eller processer och om du har erfarenhet av att arbeta med social hållbarhet och genomföra medborgardialoger.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 24 oktober, 2019. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi mottar inte ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.