Danslärare 60 %, Sundbybergs kulturskola

Danslärare 60 %, Sundbybergs kulturskola

Du vågar prova nytt och lär av erfarenheter, precis som vi.

Kulturskolan är en del av Kultur Sundbyberg, enheten som jobbar med kultur för alla åldrar. Kulturskolan innefattar en rad olika konstnärliga uttryck, som musik, dans, teater, bild och form, textil, cirkus med mera. Kultur- och fritidsförvaltningen är hbtq-certifierad och vi förutsätter att du vill arbeta tillsammans med oss för att skapa en inkluderande verksamhet.

Genom kursverksamhet, öppen skapande verksamhet, lovverksamhet och mycket annat bidrar kulturskolan till att barn och unga i åldrarna 4-25 år i Sundbyberg och Solna har en meningsfull fritid.

Som danspedagog undervisar du i kulturskolans lokaler, Kulturcentrum i Hallonbergen, Milot i Ursvik samt i lokaler på grundskolor i staden. Du är också verksam i kulturskolans utåtriktade verksamhet t ex uppträdanden och liknande.

Dina arbetsuppgifter består av att ge eleverna grundläggande kunskap i dansämnet och ökad lust att utforska dans och andra uttrycksformer, i gruppundervisning och i kulturskolans olika övriga verksamhetsformer. Du deltar aktivt i Kulturskolans verksamhetsutveckling. Administration liksom elev- och föräldrakontakter ingår. Viss arbetstid kommer att vara schemalagd på helger då kulturskolan har verksamhet sju dagar i veckan.

Vi vill att du har relevant pedagogisk examen inom ämnet barndans och balett. Övriga dansstilar som du bör ha kompetens för är Dansmix för yngre åldrar. Vi vill också att du har ett särskilt intresse att utveckla dansämnet för yngre barn upp till 6 års ålder.

Befattningen är en tillsvidareanställning på deltid 60 %. Sundbybergs kulturskola tillämpar semestertjänst. Tillträde 9 augusti eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 6 juni 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Per Fjällström

Kulturskolechef

08-706 83 51

per.fjallstrom@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson

Nås via kommunens växel

08-706 80 00
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.