Chef för Projektenheten

Chef för Projektenheten

Här på Projektenheten inom avdelningen för "Projekt och Produktion" står vi mitt i utvecklingen av Sundbyberg stad.
Vi arbetar både strategiskt och operativt med ett "hela staden perspektiv" för att skapa Sveriges mest nyskapande, hållbara och intressanta stad.
Projektenhetenheten är ny i vår sektor och avdelning.

Enheten har drygt 20 medarbetare samt ett antal konsulter. inom vårt ansvarsområde ingår genomförandet av stadens anläggnings- och infrastrukturprojekt genom bland annat, projektledning, projektering, projektstöd samt kart och mät.
Enheten har en årlig budgetportfölj på ca 300mkr fördelade på avdelningar, enheter och sektorer inom staden.

Som Chef för enheten är du operativt och strategiskt ansvarig för såväl kortsiktig som långsiktig investeringsplanering, du leder och bidrar med din kunskap i framtagandet av nya projektprocesser, skapar och deltar i mellankommunala nätverk, leder samverkansnoder inom sektorn samt driver och leder enheten mot vår Vision 2030.

Med ett "hela-staden- perspektiv" bidrar du dagligen till att strategiskt stärka Sundbybergs stads varumärke och bidrar med din kunskap till att utveckla Sektorn för samhällsbyggnad i sin helhet.

Vi vill att du är en nytänkande, strategisk, kommunikativ och engagerad ledare som tidigare har varit chef över chef.

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande och har minst 10 års arbetserfarenhet från entreprenad-, konsultverksamhet eller kommunal sektor.
Kanske har du redan arbetat som Arbetschef eller Projektchef och känner nu att det är dags för nya utmaningar

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå resultat via medarbetare. För att trivas hos oss tror vi att du har god erfarenhet av en kommunal verksamhet samt är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att samarbeta och att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 15 augusti men vänta inte, urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.