Bygglovsarkitekt till expansiva Sundbyberg

Bygglovsarkitekt till expansiva Sundbyberg

Sundbyberg växer med dig! Levande, nytänkande, tillsammans

Här på bygglovsenheten på Samhällsbyggnads- och serviceförvaltningen är vi en viktig del i stadsutvecklingsprocessen. Sundbyberg är till ytan en liten kommun och beslutsvägarna är korta, staden jobbar med det gemensamma målet att skapa en attraktiv och väl gestaltad stad för våra invånare och besökare. För detta behöver vi ha en god sammanhållning och arbeta tillsammans. På bygglov hanterar vi bygglovs- och anmälningsärenden, utövar tillsyn och ger rådgivning. På enheten är vi en liten skara medarbetare vilket bidrar till ett varierat arbete med stort eget ansvar. Vi söker nu en bygglovsarkitekt när en av våra medarbetare går i pension.

Dina arbetsuppgifter består av att självständigt handlägga bygglovsärenden, göra platsbesök, möta medborgare och ge rådgivning. Dina ärenden spänner mellan små ärenden så som balkonginglasning till stora ärenden så som nybyggnation av flerbostadshus. Bygglovsbeslut fattas i stor omfattning på delegation. I ditt dagliga arbete har du kontakt med medborgare, byggherrar och andra myndigheter. Du kommer också ingå i stadens övergripande arbete med arkitektur och gestaltning. Vår organisation är liten och varierande arbetsuppgifter kan förekomma. Vår grupp jobbar tillsammans där vi stöttar och ställer upp för varandra.

Vi vill att du har examen som arkitekt samt gärna har arbetat som bygglovsarkitekt ett par år. Du känner väl till plan- och bygglagen, Boverkets byggregler och att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du kan självständigt organisera och prioritera ditt arbete samt ta egna initiativ. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med andra människor krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd, serviceinriktad och bra på att kommunicera i tal och skrift på svenska. Du är intresserad av utvecklingsarbete och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och positiva anda.

Vi står inför att digitalisera vår bygglovsprocess och vi sätter värde på om du har erfarenhet av detta.

Befattningen är en tillsvidare anställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Ansök senast den 1 december, 2020. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev utan hänvisar till nedanstående länk.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.