Byggledare, Mark- och Anläggning

Byggledare, Mark- och Anläggning

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Mark- och Anläggningsenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation.

Vi söker efter en kreativ och nytänkande Byggledare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en nytänkande, levande, trygg och sammanhållen stadsmiljö med liv och rörelse i alla stadsdelar.

Vi är 16 personer i vårt team bestående av grupperna; Produktion, Projektutveckling och Tillståndshantering.
Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering samt utförandeentreprenader.

Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som byggledare är du ansvarig för produktionstekniskt innehåll/kontroll på utförande i tilldelat projekt.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att granska samt vara behjälplig vid framtagandet av förstudier, programfaser samt förfrågningsunderlag, säkerställa att Entreprenör alltid har aktuell bygghandling i tilldelat projekt, aktivt arbeta för att sänka produktionskostnader i tilldelat projekt, leda samt dokumentera byggmöten, bidra kontinuerligt till sänkt miljöpåverkan under produktion, uppföljningsansvarig för Entreprenörens Arbetsmiljöplan, Kvalitets- och Miljöplan, produktionsförberedelse etc.

Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg Stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår egen vision på www.sundbyberg.se)

Vi vill att du har minst 10 års erfarenhet inom anläggningsbranchen och har relevant byggteknisk eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Kanske har du redan arbetat som Arbetschef eller Platschef men känner nu att det är dags för nya utmaningar.

Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå resultat via medarbetare. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. B- körkort är ett krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 29 februari 2020, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.