Boendestödjare till sommarvikariat

Boendestödjare till sommarvikariat

På våra två socialpsykiatriska stödboenden Mariagatan och Fågelsången samt på Boendestödsteamet stödjer vi våra boende i deras vardagsliv. Det betyder att utifrån varje individs behov stödja dem med det som behövs i vardagen. Det kan handla om att stöjda i kontakter med andra myndigheter, stöd i vardagliga hushållssysslor, komma ut i samhället på olika aktiviteter mm. Våra stödboenden och vårt boendestödsteam vänder sig i första hand till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som boendestödjare kommer du att i samråd med gruppledaren och ordinarie personal verka för utveckling av enhetens verksamhetsplanering, genomförande och dokumentation. Detta ställer krav på en god förmåga att arbeta mot uppställda mål.

Dina arbetsuppgifter innebär samarbete med andra enheter och aktörer, intern och externt, tillsammans med individen vid behov. Som boendestödjare jobbar du på schema både dag, kväll och helger, vi kan även ha behov av personal som arbetar nattetid (vaken natt). Viss variation i arbetstider kan förekomma beroende på den specifika arbetsplatsens utformning.

Vi vill gärna att du har mentalskötarutbildning, omvårdnadsprogrammet med inriktning på psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av att arbete med personer som har psykiska och eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du ska ha god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt i svenska språket. Vi vill att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.

Vi söker ett flertal timanställda boendestödjare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast 30:e april, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.