Biträdande rektor till Grönkullaskolan

Biträdande rektor till Grönkullaskolan

Grönkullaskolan är en skola med eleven i fokus och skolutveckling på agendan. Vi behöver bli fler i vår ledningsgrupp för att kunna omgruppera oss och på bästa sätt möta verksamheternas behov. Skolan ligger i Rissne, Sundbyberg. Det är en F-9 skola med ca 730 elever och våra elever behärskar tillsammas över 50 olika modersmål. Vi är stolta över skolans mångfald hos både elever och personal och det finns en stark framtidstro. Vi utvecklas genom att lyfta varandras styrkor med elevens bästa i fokus. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling av verksamheten, där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan. I Sundbybergs stad utvecklar våra förstelärare undervisningen genom "Undervisninglyftet" i samarbete med Ann S Pihlgren.

Som biträdande rektor på Grönkullaskolan blir du en del av skolans ledningsgrupp som består av rektor och ytterligare två biträdande rektorer. Tillsammans leder och fördelar vi arbetet och utvecklar strategier för ökad måluppfyllelse samt utveckling av verksamheten för både elever och personal.

Vi söker en biträdande rektor som har vilja och mod att göra skillnad för våra elever. Ditt ledarskap präglas av ödmjukhet, engagemang och optimism. Du leder genom att vara närvarande i verksamheten med elevernas bästa i fokus samt skapa gynnsamma förutsättningar för medarbetarnas uppdrag.

I ditt uppdrag som biträdande rektor är ditt fokus elevernas bästa, deras trygghet, trivsel samt kunskapsutveckling. Genom ett gott systematisk kvalitetsarbete följa och höja elevernas resultat och måluppfyllelse. Du kommer att ha delegerat ansvar för elever, verksamhet, personal och ekonomi. Du leder ett elevhälsoteam som består av skolledning, elevhälsosamordnare, speciallärare, kurator, skolsköterska och skolpsykolog. På uppdrag av rektor kan du även komma att ansvara för ett eller flera övergripande ansvarsområden på skolan.

Vi vill att du har lärarlegitimation eller annan högskoleutbildning och erfarenhet av att ha arbeta som skolledare. Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola med flerspråkiga elever, elever i behov av särskilt stöd och nyanlända samt påbörjat eller avslutat rektorsutbildningen.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Intervjuer sker löpande och tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 27 oktober 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.