Biträdande rektor SFI

Biträdande rektor SFI

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på vuxenutbildningen i Sundbyberg arbetar vi långsiktigt och med hög kvalitet samtidigt som vi möter den rörlighet som vår verksamhet ständigt befinner sig i. Vi är stolta över vårt arbete och våra medarbetare som varje dag gör skillnad för de elever som studerar hos oss. Vår arbetsplats präglas av kompetens och lyhördhet för vår verksamhet.

Som biträdande rektor kommer du att ingå i skolans ledningsgrupp tillsammans med rektor och två andra biträdande rektorer. Tillsammans har ni ett ansvar för att utveckla hela skolans verksamhet.

Sundbybergs vuxenutbildning är en del av Social- och arbetsmarknadsförvaltningen och består av sfi, grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, studie- och yrkesvägledning och antagning och administration. Vi är drygt 50 medarbetare varav cirka 22 är lärare på sfi. Vi har ca 550 sfi-elever och ungefär lika många på grundläggande- och gymnasial utbildning.

Dina arbetsuppgifter som biträdande rektor för sfi kommer innebära personal-, verksamhets-, arbetsmiljö-, och budgetansvar. Tillsammans med skolans ledning och medarbetare utvecklar du visioner och tydliga mål för verksamheten i dialog. Du kommer att ha många externa och interna kontakter och är en viktig representant för skolan och Sundbybergs stad. Du ska arbeta tillsammans med medarbetarna i förändrings- och utvecklingsarbete och vara lyhörd för idéer och förslag. Du ska också leda det systematiska kvalitetsarbetet och ansvara för att verksamheten kontinuerligt följs upp och utvärderas.

Vi vill att du har en pedagogisk högskoleexamen eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Avslutad eller påbörjad rektorsutbildning är en merit liksom erfarenhet från ledaruppdrag inom skolverksamhet.

Du vill vara en förebild och kan engagera och entusiasmera medarbetare. Du är tydlig och omtänksam och skapar trygghet hos såväl medarbetare som elever. God struktur och organisationsförmåga är viktigt. Du tycker om att samverka med interna och externa nätverk och kontakter samt att skapa långsiktiga relationer.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 16 november, 2018. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 16 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.