Biträdande kulturskolechef

Biträdande kulturskolechef

Biträdande Kulturskolechef, Sundbyberg

Du vågar prova nytt och lär av erfarenheter, precis som vi.

Kulturskolan är en del av Kultur Sundbyberg, enheten som jobbar med kultur för alla åldrar. Kulturskolan innefattar en rad olika inriktningar, som musik, dans, teater, bild & form, textil & design, cirkus, El Sistema, Aggregat, Fredagsfunk och Galleri Ung. Verksamheterna bedrivs till största delen i väl anpassade lokaler.

Sektorn för kultur och fritid är hbtq-certifierad och vi förutsätter att du vill arbeta tillsammans med oss för att skapa en inkluderande verksamhet.

Genom kursverksamhet, öppen skapande verksamhet, lovaktiviteter, ungdomsdrivna evenemang och El Sistema bidrar kulturskolan till att barn och unga i åldrarna 4-25 år i Sundbyberg och Solna har en meningsfull fritid.

Som biträdande chef för kulturskolan leder du c:a 15 medarbetare och tar tillsammans med dem och kulturskolechef, verksamheten vidare in i framtiden. Du samverkar brett inom staden över enhets- och sektorsgränser, men också inom regionen och med externa aktörer.

Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med kulturskolechef och övriga kollegor leda och fördela arbetet samt utveckla kulturskolan i enlighet med gällande kommunala och nationella mål och uppdrag. Du har ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du igår i enhetens ledningsgrupp och deltar i ledningsarbetet för Kultur och fritidssektorn.

Vi vill att du har relevant pedagogisk högskoleexamen. Vi vill också att du har erfarenhet av chef- eller ledarskap i Kulturskoleverksamhet eller liknande och ser gärna att du har relevant chefsutbildning. Du är en person som tar ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter, är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor. Det är meriterande om du är van att projektleda evenemang. Du ska ha god kännedom om vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1 januari 2023 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 14 dec. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.