Biträdande enhetschef till äldreboendet Duvbopark

Biträdande enhetschef till äldreboendet Duvbopark

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Duvbopark arbetar vi för att de som bor hos oss skall ha en god omsorg och ett aktivt liv. Duvbopark är ett äldreboende bestående av 76 platser fördelat på ett korttidsboende, 4 enheter med somatisk inriktning och ett boende för personer med långvarig psykisk ohälsa. I vår verksamhet har vi 81 anställda och vi behöver nu utöka vår organisation med en biträdande enhetschef.

Som biträdande enhetschef kommer du ingå i Duvboparks ledningsgrupp som består av enhetschef, verksamhetssamordnare och kvalitetssamordnare. Tillsammans har vi ett ansvar för att kvalitetssäkra vår verksamhet och se till att våra boende får en god vård och omsorg.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att först och främst leda och utveckla Duvboparks hälso-och sjukvårdspersonal samt korttidsboende och en ytterligare enhet. Du kommer att ha personalansvar för dessa grupper samt hoppa in vid enhetschefens frånvaro och då ha helhetsansvaret.

Vi vill att du har en utbildning till sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast och att du har erfarenhet av att leda andra. Du bör ha erfarenhet från äldreomsorgen. Du är en person som är självständig och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du leder genom att vara närvarande i verksamheten och är ett stöd och förebild för dina medarbetare ditt fokus skall vara att verksamheten och dess medarbetare skall utvecklas.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 24 juli 2022. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.