Biståndshandläggare funktionshinder SoL

Biståndshandläggare funktionshinder SoL

På myndighet vuxen och omsorg söker vi en biståndshandläggare som vill anta utmaningen att vara delaktig i att upprätthålla en hög kvalitet med professionella medarbetare och nöjda brukare!
Enheten består av tre arbetsgrupper; funktionshinder, socialpsykiatri och missbruk, vilket bidrar till ett nära samarbete och skapar goda förutsättningar för att utveckla brukarfokus. På enheten finns erfarna och skickliga medarbetare.

Som biståndshandläggare kommer du att ingå i LSS-gruppen och arbeta gentemot målgruppen vuxna under 65 år med fysiska funktionsnedsättningar och i behov av insatser enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att vara delaktig i verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete.

Du blir en av två handläggare som blir specialiserade på målgruppen SoL under 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda, fatta beslut om och följa upp insatser enligt socialtjänstlagen. Vårdplaneringar/SIP och samarbete med externa och interna samarbetspartners är en stor del arbetet.

Vi vill att du är socionom och gärna har någon erfarenhet av myndighetsutövning. Du är ansvarstagande och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Eftersom dokumentation är en viktig del av arbetet behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket. Det är också viktigt att du har kunskaper inom- eller har ett intresse av att lära dig mer och utvecklas inom funktionshinderfrågor.

Vi erbjuder dig en kreativ förvaltning med möjlighet till professionell utveckling. I din introduktion ingår relevanta utbildningar för ditt uppdrag och du kommer vara del av ett nätverk med andra nyanställda. Du får också extern handledning. Sundbybergs stad erbjuder friskvårdsbidrag, personalstöd och möjlighet att växla semesterlönetillägg mot extra lediga dagar. Vi sitter i moderna lokaler i Sundbybergs stadshus.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 31 augusti 2018. Urvalsprocessen kommer att pågå fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.