Barnskötare till våra förskolor

Barnskötare till våra förskolor

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på Pjäsbackens och Neptunus förskolor erbjuder vi en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla våra barn. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande och varje barn ska känna sig sedd och utmanad utifrån sina förutsättningar. Våra förskolor är uppdelade i baser för yngre och äldre barn. Vi har ljusa och rymliga lokaler, med egna gårdar, nära skog och grönområde och bra kommunikationer. Vi håller just nu på att bygga upp våra pedagogiska lärmiljöer så att de ska inspirera, stimulera och locka barnen till lek, utforskande och lärande.

Vi söker dig/er som vill vara med och utveckla våra förskolor!

Som barnskötare planerar, driver, utvecklar och utvärderar du det pedagogiska arbetet i förskolan tillsammans med förskollärarna. Du arbetar utifrån läroplanen för förskolan och vet hur ditt uppdrag ser ut i det dagliga arbetet med barnen.

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med förskollärare ska driva det pedagogiska arbete framåt. Hos oss blir du en del av en utvecklande och lärande organisation.

Vi vill att du är utbildad barnskötare och att du behärskar svenska språket. Befattningen är en tillsvidare anställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast 25 november.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 dec (21 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.