Barnskötare till elevstödjande uppdrag och fritidshem, Ängskolan

Barnskötare till elevstödjande uppdrag och fritidshem, Ängskolan

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Ängskolan F-6 arbetar vi för att kontinuerligt vidareutvecklas och siktar högt på att bli en skola i toppskick! Vi har i dagsläget en 3-4 parallellig skola med elever i förskoleklass till årskurs 6, totalt 600 elever. Under kommande läsår får vi fler elever då Sundbybergs stad växer. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva. Vi har utvecklas vidare genom att vi bland annat har stärkt skolans elevstödjande- och skolledarorganisation under pågående läsår

Som barnskötare kommer du att arbeta inkluderande med barn i behov av särskilt stöd. Vi har också uppdrag där du kommer att arbeta på fritidshem tillsammans med en behörig fritidspedagog. Blir du anställd hos oss arbetar du i arbetslag med flera pedagoger som arbetar med olika huvuduppdrag.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara elevstödjande i den ordinarie verksamheten inom grundskolan och som fritidspersonal på eftermiddagstid.

Vi vill att du är utbildad barnskötare och har erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, personlig lämplighet och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.

Befattningen är tidsbegränsad anställning på heltid under resterande av läsåret 2018/2019. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Ansök senast 2018-09-23. Arbetet med rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.