Barnskötare till Lekplatsvägens förskola

Barnskötare till Lekplatsvägens förskola

Du har öga för detaljer och kan se helheten, precis som vi

Här på förskolan Lekplatsvägen vill vi ge barnen en glädjefylld, stimulerande och utvecklande verksamhet med utmaningar som lockar till lärande och utveckling. Förskolan ligger på bottenvåningen i ett bostadshus nära till t-bana, pendeltåg och bussar. Vi har fyra avdelningar som består av två småbarnsavdelningar 1-3 år och två 3-5 årsavdelningar. Vi ger tid, stöd och uppmuntran till lek och aktiviteter i smågrupper där barnen får utforska, bearbeta och fungera i en trygg miljö. Vi arbetar kontinuerligt med Grön flagg miljöcertifiering. Genom samtal och pedagogisk dokumentation vill vi synliggöra barnens utveckling och lärande.

Som barnskötare kommer du att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget i ett systematiskt kvalitetsarbete efter förskolans läroplan och allmänna råd för förskolan.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha barnet i fokus, arbeta i projekt och med pedagogisk dokumentation. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation. Sundbybergs Stads förskolor satsar på kompetensutveckling genom gemensamma föreläsningar och nätverksträffar.

Vi vill att du är utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet av arbete inom förskola. Som person är du positiv, kommunikativ, initiativrik och har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du har ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att utveckla verksamheten.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde hösten 2018 eller enligt överenskommelse. Ansök senast 2018-09-28. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 28 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.