Avlösare till liten tjej

Avlösare till liten tjej

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på enheten personligt stöd arbetar vi med och för våra medmänniskor.

Som avlösare fungerar du som avlastning för föräldrar till ett barn med funktionsnedsättning.

Dina arbetsuppgifter är att vara med flickan i hemmet så att resten av familjen får avlastning i omsorgsarbetet, tid till återhämtning och möjlighet att genomföra egna aktivieter. Det är ett givande uppdrag där du blir en viktig person och en stor trygghet för både flickan och hennes familj.

Vi vill att du har kunskap om och ett genuint intresse för att arbeta med barn med funktionsvariationer. Gärna erfarenhet eller kunskap/utbildning inom epilepsi och sondmatning.

Flickan som är cirka 2 år har ett omfattande omvårdnadsbehov som föräldrarna kommer stötta dig till att bli trygg med. Du är ansvarsfull, flexibel och trygg och kan tänka dig ett långsiktigt uppdrag. Du kan kommunicera både på svenska och engelska. Familjen önskar att du är rökfri.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på 25 timmar i månaden enligt överenskommelse med familjen. Avlösningen är förlagd på eftermiddagar och kvällar och/eller helger. Detta är ett uppdrag som med fördel kan kombineras med exempelvis studier. Du ska ha fyllt 18 år och utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister krävs innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisens hemsida. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 31 januari. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.