Avlösare och ledsagare till personligt stöd

Avlösare och ledsagare till personligt stöd

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på personligt stöd arbetar vi med att ge stöd till brukare inom målgruppen LSS.

Som avlösare/ledsagare kommer du att stötta ett barn, ungdom eller vuxen med någon form av funktionsnedsättning till delaktighet i samhället och en meningsfull fritid.

Dina arbetsuppgifter som avlösare är att ta hand om ett funktionshindrat barn så att resten av familjen tryggt kan ägna sig åt andra åtaganden eller få tid för värdefull återhämtning. Arbetet utförs i hemmet eller dess direkta närmiljö.

Dina arbetsuppgifter som ledsagare är att stötta individen till att ta del av fritidsaktiviteter eller delta i samhällslivet i stort.

Vi vill att du har ett genuint intresse för målgruppen. Utbildning och erfarenhet inom funktionshindersområdet är meriterande liksom liksom kunskap om autism/NPF/IF. Men viktigast är att du verkligen har ett stort samhällsengagemang och vill vara med och göra skillnad. Vi söker dig som kan tänka dig ett långsiktigt uppdrag då tanken är att du bygger en unik relation med individen och det finns ett mervärde i ett längre engagemang.

Befattningen är en timanställning beroende på individens beslut på antal timmar, vanligen mellan 10-25 timmar per månad. Timmarna utförs i samråd med individen och familjen, men företrädesvis på kvällar och helger. Denna typ av uppdrag passar bra att kombinera med till exempel studier eller annan huvudsysselsättning. Är du rätt person för detta komplexa, meriterande och roliga arbete så anmäl ditt intresse genom att skicka in din ansökan snarast.

Vi rekryterar löpande och har för närvarande ett stort behov av engagerade avlösare och ledsagare. Om du blir aktuell för tjänsten så kommer vi att höra av oss för en första telefonintervju, därefter kommer vi kalla till ett gemensamt informationsmöte med de kandidater vi finner passande för att närmare presentera vår verksamhet.

Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 28 februari. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.