Anläggningsingenjör

Anläggningsingenjör

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Tekniska enheten, Mark- och Anläggning erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation.

Vi är cirka 70 personer i vårt team bestående av grupperna; mark och anläggning, ledning & lanering, park/renhållning, gata/service samt trafik.
Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering, utförande samt med drift och underhåll av offentliga miljöer. Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som Anläggningsingenjör är du ansvarig för stadens schakttillstånd och säkerställer att hög kvalité efterföljs under hela produktionstiden.

Dina arbetsuppgifter består av att granska, godkänna och följa upp inkomna schakttillståndsansökningar, hantera dialog och tillsyn med entreprenörer. Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå "vår" vision 2030.

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet inom anläggningsbranchen och har relevant byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Kanske har du arbetat med marklovsansökningar, myndighetsutövande, varit entreprenadingenjör, eller haft liknande arbetsuppgifter som gör dig lämplig för denna roll.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå kvalité och uppställda krav på entreprenörer. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. B- körkort är ett krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 29 november, 2018, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.