Anläggare till Tekniska enheten

Anläggare till Tekniska enheten

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Tekniska enheten, Mark- och Anläggning, erbjuds ni en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation. Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Vi söker efter kreativa och nytänkande anläggare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en levande, trygg och sammanhållen stad med liv och rörelse i alla stadsdelar. Vi är cirka 60 personer i vårt team bestående av grupperna; Mark och Anläggning, Ledning & planering, Park, Gata samt Trafik. Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O.), arbetar vi strategiskt och operativt med att utveckla och underhålla våra offentliga miljöer.

Som anläggare kommer du att bidra till att kvalitetssäkra produktionen i tilldelade projekt. Från idé och gestaltning, till utförande och överlämnande skapar vi tillsammans ett ägandeskap i hela processen och kan med en snabb och effektiv arbetsgång med fokus på våra kärnvärden aktivt kvalitetssäkra stadens reinvesteringsbehov.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att självständigt utföra mark- och anläggningsarbeten såsom stenläggning, schaktarbeten, rörläggning, etc. i små och stora projekt.

Vi vill att du har några års erfarenhet från anläggningsbranchen. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar och förväntar oss att du eftersträvar att bygga vidare på dina egna kompetenser samt följer och förmedlar utveckling och trender avseende er yrkeskompetens. B-körkort är ett krav.

Befattningarna är tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 6 juli 2018, men vänta inte, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 5 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.