Administrativ samordnare

Administrativ samordnare

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Inom sektorn för välfärd och omsorg tar vi tillvara kreativiteten och engagemanget hos våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en modern och effektiv organisation som ständigt utvecklas. Du har alla möjligheter att vara med och påverka framtiden, både för staden och för just vår verksamhet. Inom sektorn finns myndighetsutövning, utförarverksamheter och förebyggande verksamheter inom individ- och familjeomsorg, funktionsnedsättning, äldreomsorg, arbetsmarknad och integration samt vuxenutbildning inklusive sfi.

Här på Sundbybergs vuxenutbildning erbjuder vi en spännande arbetsplats med fokus på kvalitet och utveckling där du kan vara delaktig i skolans och skoladministrationens verksamhet och utveckling.

Beskrivning av arbetsplatsen

Skolan ligger i Hallonbergen i Sundbyberg. Vi erbjuder sfi, kurser på grundläggande och gymnasial nivå samt vård- och omsorgsutbildning. Arbetsplatsen har totalt 55 medarbetare. Vi har tre biträdande rektorer och en rektor tillika skolchef/avdelningschef. Arbetslaget består i dagsläget av tre administratörer, en vaktmästare med vissa administrativa arbetsuppgifter och tre studie- och yrkesvägledare. I dagsläget har administratörerna olika ansvarsområden, till exempel kommunens egenregi, auktoriserade skolor och sfi. Studie- och yrkesvägledarna jobbar främst med vägledning, antagningsarbete, studieplaner och examen.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor inom administrationen skapa struktur och rutiner gällande elevregistrering, sammanställning och uppföljning i vårt elevadministrativa system Alvis. I de administrativa uppgifterna ingår att bistå rektorerna vid analyser och statistik, samt fakturering.

Eftersom alla medarbetare ingår i arbetslag lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som personlig mognad, flexibilitet och samarbetsförmåga. Som administrativ samordnare har du stort engagemang och intresse för att utveckla en verksamhet av hög kvalitet. I din roll arbetar du nära skolledningen, personalen och eleverna. Du bemannar även vår reception och ger våra besökare, elever och kollegor god service. Som vårt ansikte utåt visar du hög servicekänsla och förmågan att ge det där "lilla extra." Du möter människor på ett professionellt, vänligt och respektfullt sätt.

Vi vill att du är positiv, noggrann, strukturerad, samarbetsvillig och effektiv. Du tar egna initiativ, är handlingskraftig och har förmågan att se helhet i strukturer. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av skoladministration inom komvux/sfi och mycket goda datorkunskaper. Du kommunicerar tydligt och korrekt i tal och skrift på både svenska och engelska. Erfarenhet av arbete i elevadministrationssystemet Alvis är ett krav.

Vi söker dig som har:
  • Flerårig erfarenhet av arbete inom administration och service.
  • Erfarenhet av att arbeta med administration inom vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasial vux).
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet, Excel och Alvis.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska.
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av att arbeta i Alvis ekonomimodul med fakturering, frysning och prognoser.
  • Har en eftergymnasial administrativ utbildning, alternativt ekonomiutbildning.
Upplysningar och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde snarast möjligt.

Tjänsten är placerad vid Sundbybergs vuxenutbildning i Hallonbergen.

Arbetsprover kan komma att användas som en del i rekryteringsprocessen.

Intervjuer kommer att hållas löpande, vi kan komma att tillsätta tjänsten tidigare än sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 2022-08-05.

Frågor om tjänsten besvaras av biträdande rektor Sara Utku, tel: 08-706 80 68, sara.utku@sundbyberg.se

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.