Administrativ assistent

Administrativ assistent

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.

Här på enheten för administrativt stöd inom avdelningen stöd och utveckling tar vi vara på kreativiteten och engagemanget hos våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en modern och effektiv organisation som ständigt utvecklas. Du har alla möjligheter att vara med och påverka framtiden.

Som administrativ assistent kommer du att arbeta med posthantering, arkivering, utskick, systemadministration, verksamhetsutveckling genom digitalisering samt övriga för tjänsten förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer samarbeta med utredare, handläggare och chefer. Du arbetar i team med andra administrativa assistenter och ekonomiassistenter vilket innebär att ni stöttar varandra och tar ansvar för de gemensamma arbetsuppgifterna i teamet. Enheten leds av en enhetschef.

Vi vill att du har gymnasial utbildning, gärna med administrativ inriktning. Du har erfarenhet från administrativt arbete, gärna från individ- och familjeomsorgens olika delar. Har du tidigare vana av brukar/kundkontakter är det meriterande. Du har en personlig mognad och klarar att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du har en god datorvana och har erfarenhet av att arbeta i olika IT-system.

Vi vill att du är strukturerad, att du tycker om att ge service och att du har förmåga att arbeta självständigt. Samarbete är en förutsättning för en stor del av arbetsuppgifterna så du har god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du kan uttrycka dig tydligt såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket. Du skaffar dig lätt en överblick av det du gör, du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Erfarenhet från arbete i olika data- och verksamhetssystem är meriterande

Sundbybergs stad erbjuder friskvårdsbidrag, personalstöd och möjlighet att växla semesterlönetillägg mot extra lediga dagar.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den15 december 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post och brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster och annonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.