Administratör till öppna verksamheten i Sundbyberg

Administratör till öppna verksamheten i Sundbyberg

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi!

Sundbyberg stads öppna verksamheter erbjuder seniorer att delta i fysiska och sociala aktiviteter med gästen i fokus. Verksamheterna är tillgängliga mötesplatser och är belägna både i de centrala Sundbyberg och i Hallonbergen i Sundbyberg.

I den öppna verksamheten finns även HAFFA (Hemtjänst i Assistansliknande Form, Fritidsledsagning och Avlösning i hemmet), Frivilligverksamheten samt Värdinnetjänsten på Trygghetsboende. Nu letar vi efter en ny administratör som kan hjälpa till med bland annat:
  • Bemanna kort- och långtidsfrånvaro utifrån gällande arbetsrättsliga regler.
  • Personaladministration i personalsidan på intranätet, hantera sjukfrånvaro, förändringar, önskade ledigheter och schemaläggning.
  • Förberedande och upplöjnings hembesök hos kunder för att säkerställa rätt bemanning.
  • Medverka i rekryteringar, förbereda anställningsavtal och övriga beslutsunderlag till enhetschef.
  • Beställa/avsluta behörigheter och förbereda introduktion av nyanställda och vikarier.
  • Övrig administration utifrån verksamhetens behov.
Som administratör får du intressanta och utvecklande arbetsdagar innehållande både sociala, administrativa och operativa delar.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial yrkesutbildning inom personaladministration eller motsvarande, alternativt högskoleutbildning inom personalområdet eller flerårig dokumenterad erfarenhet av detta arbete administration. Du är en målinriktad, lösningsorienterad och serviceinriktad samt van organisatör som gillar att se utanför boxen för att hitta nya innovativa idéer för en ständig utveckling. Vara noggrann och ha lätt för att kommunicera med andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha en mycket god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet där erfarenhet av målgruppen äldre är meriterande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Annonsen är öppen fram till 5 september 2022. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.