Administratör skola och förskola

Administratör skola och förskola

På sektorn för lärande och bildning arbetar och samverkar vi utifrån en helhetssyn och samsyn på barns och ungdomars utveckling och lärande. Med kvalitet för barn och ungdomars bästa som ledstjärnor i arbetet med att förverkliga de mål som finns inom staden, lokalt och nationellt.

Som administratör hos oss kommer du att arbeta med många olika frågor och uppgifter. Bland annat kommer du att administrera våra skolskjutsar, hantera interkommunala ersättningar och andra ekonomiska uppgifter. Du kommer också att stödja sektorn med registrering av handlingar.

I din roll som administratör kommer du att ha mycket kontakt med både medborgarna och våra kommunala och fristående skolor och gymnasier samt andra aktörer.

Du kommer att vara en del av barn- och utbildningskontoret och tillsammans med oss utveckla och förbättra våra processer och rutiner.

Tjänsten som är nyinrättad, ställer krav på att kunna hantera stora volymer data och kunna hålla många "bollar i luften". Du behöver ha arbetat med skolfrågor och ekonomiadministration tidigare.
Vi vill också att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta, både med medborgare, skolor och övriga professioner inom sektorn.

Vi vill att du har du har erfarenhet av att arbetat med administration och ekonomi inom förskola, skola eller gymnasium.

Du bör ha erfarenhet av verksamhetssystemen Uedb, Edlevo, Prorenata och ekonomisystemet Raindance.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 4 december 2022.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.