Administratör med inriktning hälsopedagogik till mötesplatser för seniorer

Administratör med inriktning hälsopedagogik till mötesplatser för seniorer

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Träffpunkterna i Sundbyberg erbjuder vi seniorer att delta i fysiska och sociala aktiviteter med gästen i fokus. Verksamheterna är tillgängliga mötesplatser och är belägna både i de centrala delarna och i Hallonbergen i Sundbyberg. Vi söker 1 administratör med inriktning hälsopedagogik till mötesplatser för seniorer

Som administratör får du intressanta och utvecklande arbetsdagar innehållande administrativa uppgifter men även sociala och operativa delar. Vi har ett brett utbud av förebyggande aktiviteter och några större event per år för seniorer i staden.

Dina arbetsuppgifter är att samverka internt och externt, marknadsföra, dokumentera, schemaläggning, sköta bokningar samt Träffpunktens övriga arbetsuppgifter.

Vi vill att du är utbildad och behörig hälsopedagog med erfarenhet av administration. Du är en målinriktad, lösningsorienterad och serviceinriktad samt van organisatör som gillar att se utanför boxen för att hitta nya innovativa idéer för en ständig utveckling. Vara noggrann och ha lätt för att kommunicera med andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet där erfarenhet av målgruppen äldre är meriterande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Annonsen är öppen fram till 30 september 2018. Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.