Ängskolan F-6 söker lärare till lågstadiet

Ängskolan F-6 söker lärare till lågstadiet

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Välkommen att söka tjänst hos oss i Sundbyberg, årets superkommun. Vi på Ängskolan F-6 söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår skola. Ängskolan är en F-6 skola med ca 620 elever.Skolan ligger i centrala Sundbyberg med närhet till grönområden och med mycket goda kommunikationer. Vi personal har alltid våra elevers bästa i fokus och arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla skolan. Vi arbetar för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla undervisningen och våra strukturer med syfte att stärka arbetsro och trygghet för alla våra elever. Med arbetsglädje och samarbete i fokus når våra elever höga kunskapsresultat.

Som grundskollärare kommer du under vårterminen 2019 undervisa elever på lågstadiet. Du kommer att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du samarbetar i arbetslag, samverkar med föräldrar och är med och utvecklar skolan.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara förutom den ordinarie undervisningen, ansvar för elevgruppens kunskapsmässiga och sociala utveckling samt att ha en kontinuerlig kontakt med elevernas vårdnadshavare.

Vi vill att du har grundskollärarexamen/ lärarlegitimation och ska kunna undervisa i åk 1-3 eller 1-6 med så bred kompetens som möjligt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.

Befattningen är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde i början av vårterminen 2019. Ansök senast den 23/1. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 9 feb (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.