Ängskolan F-6 söker Speciallärare

Ängskolan F-6 söker Speciallärare

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.
Här på Ängskolan F-6 arbetar vi för att upprätthålla en trygg miljö med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Vår F-6 skola, med cirka 600 elever, ligger i centrala Sundbyberg med närhet till grönområden och med mycket goda kommunikationer. Vi i personalgruppen har alltid våra elevers bästa i fokus och arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla skolan. Vi arbetar även med att utveckla undervisningen och våra strukturer, med syfte att stärka arbetsro och trygghet för alla våra elever. Med arbetsglädje och samarbete i fokus når våra elever höga kunskapsresultat.

Som speciallärare kommer du att huvudsakligen arbeta med elever i årskurserna F-3.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara arbete med elever i behov av stöd i sin utveckling för att uppnå kunskapskraven i läroplanen. Huvuduppdraget under det kommande läsåret är att arbeta med elever i behov av särskilt stöd i årskurserna 1-3.

Vi vill att du har en speciallärar- och grundskollärexamen med behörighet för låg- och mellanstadiet i svenska, matematik och engelska. Viktigt är att du är kunnig i olika metoder kring analys av elevernas behov, som i exempelvis läsförståelse. Har du kunskap och erfarenhet av arbete med språkförsening, språkstörning samt dyselexi är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också av stor betydelse för oss

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde vårterminen 2020. Ansök senast den 24/10, 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.