Ekonomiassistent sökes på deltid!

Ekonomiassistent sökes på deltid!

Dina arbetsuppgifter

Teamet som består av fem personer arbetar tillsammans med kundreskontra, leverantörsreskontra och kassabokningar. Du kommer att stötta med registrering i leverantörsreskontra, (fakturahantering), kundreskontran, kassabokningar, betalningar samt övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund inledningsvis 12 månader.

Placering: Stockholm, Sundbyberg

Omfattning: Deltid (1-2 dagar per vecka)

Start: Omgående

Din profil

Du studerar ekonomi på universitet/högskola och vill ha ett extra arbete vid sidan av studierna. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du talar svenska och engelska flytande. Tidigare erfarenhet av systemen IBS och D365 är meriterande men inget krav. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som studerar ekonomi och som önskar att arbeta extra som ekonomiassistent. Du kommer att stötta ett team i minst 1 dag/veckan samt vid eventuell sjukfrånvaro och längre perioder under semestertider. Vår kund sitter i trevliga lokaler i Sundbyberg. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående och pågå 12 månader med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!