Permobil söker en Master Data Specialist

Permobil söker en Master Data Specialist

StudentConsulting rekryterar till vår kund Permobils en Master Data Specialist med placering i Huvudkontoret i Timrå eller Stockholm, Kista.

Information om uppdraget:

Permobil är en ledande global leverantör av elektriska och manuella rullstolar samt sittdynor, med starkt fokus på att förbättra livskvaliteten för användarna. Företagets starka portfölj av varumärken, konkurrenskraftiga produkter, innovationsförmåga och ledande marknadsposition bygger en stark grund för att fortsätta växa, både på existerande och nya marknader. Deras produkter är tillgängliga i 70 länder på fyra kontinenter. Permobil omsätter är över 3 mdkr och vi har ca 1600 medarbetare. Sedan 2013 är Permobil en del av Investor AB.

I rollen som Master Data Specialist kommer du säkerställa masterdata och därigenom möjliggöra felfria orderprocesser genom att hantera ärenden gällande kund och-leverantörsdata. Du kommer därmed att agera likt en gatekeeper då du är den person som bedömer hur information ska lagras i affärssystemet. I de situationer där det finns tveksamheter är du ansvarig för uppföljning av ärendet för att säkerställa att datan slutligen lagras på ett korrekt sätt. Därutöver kommer du även att delta i IT- relaterade projekt och sammanställa rapporter. Du kommer att arbeta mot den europeiska verksamheten och ha ett övergripande ansvar för att underhålla master data i företagets affärssystem.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Kommunicera med verksamheten med syftet att utbilda kollegor i datahanteringsprocessen
  • Delta i projektarbeten
  • Underhålla master data för kund- och leverantörsområdet
  • Utföra kontroller och städningsaktiviteter för att bibehålla en tydlig struktur
Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi
  • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Har mycket goda kunskaper i Excel
  • Talar och skriver engelska flytande då en stor del av den interna kommunikation sker på engelska
Meriterande är erfarenhet av arbete i Microsoft Dynamics AX eller Scala. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med master data ses det som mycket meriterande för den här tjänsten.
Problemlösning, noggrannhet, och känsla för att skapa struktur är ord som beskriver dig som person. Tjänsten passar dig som har ett intresse för IT och system samt trivs med att arbeta i bred roll med många kontaktytor inom företaget. En god förståelse för affärssystem och en vilja av att skapa strukturer som andra kan arbeta utefter. Avslutningsvis passar tjänsten dig som vill vara med på Permobils tillväxtresa och därigenom bidra till en enklare vardag för människor i hela världen!

Detta uppdrag är ett konsultuppdrag där du anställs av StudentConsulting men jobbar som konsult hos Permobil. Uppdragets längd är 12 månader, men för rätt person finns möjlighet till en långsiktig anställning hos Permobil. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat, med planerat startdatum under första delen av 2019.

För frågor gällande denna tjänst kontakta Jenny Nässén 070-518 73 39 eller jenny.nassen@studentconsulting.com
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se