IT-student sökes till Coredination som junior full stack-utvecklare!

IT-student sökes till Coredination som junior full stack-utvecklare!

Är du IT-student och söker ett meriterande deltidsjobb? Har du ett tekniskt intresse och vill vara en del av Coredinations utvecklingsteam? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Coredination AB grundades 2010 och utvecklar molntjänsten Coredination som används av företag för att samordna sina verksamheter. De erbjuder tjänsten till kunder inom bl.a. bygg- och transportsektorn. Till deras huvudkontor i Sundbyberg söker vi nu en IT-student för ett deltidsuppdrag som junior full stack-utvecklare. Du ingår i ett utvecklingsteam som består av 5 personer och rapporterar till utvecklingschefen. För denna tjänst arbetar du med teamet på kontoret och har även möjlighet till distansarbete. I rollen arbetar du brett med fokus på vidareutveckling av tjänstens frontend eller backend, mobilappar samt kundspecifika utvecklingsprojekt. Du arbetar huvudsakligen med följande arbetsuppgifter:
  • Felsökning & supportärenden/ lösa buggar
  • Utveckling av nya funktioner
  • Utveckling av kundspecifika gränssnitt
Som junior full stack-utvecklare tar du ägandeskap för dina ansvarsområden och arbetar tätt med de övriga i teamet genom Scrum. Du driver igenom arbetsprocesser med en vision om produkten och är involverad i tilldelning av arbetsuppgifter samt bistår med testinstruktioner i olika ärenden tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är ett deltidsuppdrag på minst 2 dagar/vecka och löper tills vidare med beräknad uppstart omgående. För denna tjänst har du möjlighet att anpassa dina arbetstider utifrån pågående studier. Detta innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar på Coredinations kontor i Sundbyberg med möjlighet till distansarbete. För denna roll finns det goda utvecklingsmöjligheter för en vidare anställning efter avslutade studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande inom IT på eftergymnasial nivå, gärna med inriktning data- och systemvetenskap, civilingenjör alternativt motsvarande YH- utbildning som bedöms relevant. För rollen som fullstack utvecklare söker vi dig som har ett starkt IT-intresse och vill arbeta brett inom alla delar, både front och back-end där du får möjlighet att arbeta med seniora utvecklare. Krav för tjänsten är kunskaper inom Java, JavaScript, Python. Har du erfarenhet av att arbeta i Linux-miljö, ett eller flera JS-ramverk och utveckling av mobilappar är detta meriterande. Vi ser gärna tidigare utvecklingsarbeten eller hobbyprojekt som meriterande. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och strukturerad då du är en problemlösare som har god förmåga att ta ansvar för flera projekt samtidigt. Vidare har du en god förmåga att hantera olika språk och ramverk, är initiativtagande och orädd. Du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig ny teknik samtidigt som du hittar kreativa lösningar i arbetet.

Är du den juniora fullstack utvecklaren vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com