Ekonomiassistent med erfarenhet av Fortnox sökes för extrauppdrag!

Ekonomiassistent med erfarenhet av Fortnox sökes för extrauppdrag!

Studerar du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Besitter du erfarenhet av Fortnox och är intresserad av ett extrauppdrag några timmar i månaden? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en Ekonomiassistent för ett extrauppdrag. Ditt fokusområde kommer vara att sköta fakturahantering i Fortnox. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande moment i Fortnox:
  • Leverantörsfakturor - skapa nya och koppla uppladdade bilagor till varje faktura
  • Leverantörsfakturor - matcha och bokföra utbetalningar
  • Fakturering - matcha och bokföra inbetalningar
  • Bokföring / Stäm av konto 1930 - matcha bokföringstransaktioner med inlästa transaktioner från bankintegration
  • Skapa verifikat utifrån inlästa transaktioner som inte är faktura/levfaktura - det finns konteringsmallar för de flesta sådana verifikat
  • Koppla uppladdade bilagor till varje faktura
  • Alla transaktioner i föregående månad ska vara matchade och avstämda i början på nästa månad
Du kommer inom uppdragen att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting. Du förväntas arbeta cirka 4 timmar per månad. Du kommer att arbeta på distans hemifrån med tillgång till egen dator med stor flexibilitet. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat och förväntas pågå löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har en annan huvudsaklig sysselsättning Som person är du självständig och besitter en analytisk förmåga. Vidare är du flexibel och har en hög arbetsmoral. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska eller engelska.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan! Vår rekryterare kommer att kontakta dig för mer information.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com