Innesäljare

Innesäljare

Innesäljare till Storent

Nu söker vi en Innesäljare till Storent

Storent är en av de ledande maskinuthyrarna i Norra Europa och finns etablerade i 6 olika länder. De hyr ut teknisk utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar bland annat bomliftar, sax liftar, grävmaskiner, hjullastare och handverktyg. De söker nu en Innesäljare till deras team i Spånga.

Innesäljare

Att vara innesäljare innebär att man har ett väldigt omväxlande och varierat arbete. Man kommer att arbeta mycket med in och utleveranser, agera som teknisk rådgivare samt ha en stor del nykundsbearbetning i rollen. Det är ett väldigt flexibelt och dynamiskt arbete och man kommer att verka som en plattform för utesäljarna, vilket kräver att man har en väldigt god teknisk kunskap kring deras produkter. Det är även mycket administrativt arbete och ordermottagningsarbete inkluderat i tjänsten och de gäller därför att man har ett genomgående servicetänk i allting som man gör.

Om dig

Vi söker dig som är intresserad utav byggbranschen och vill ta nästa steg i din karriär. Det är väldigt meriterande om du har teknisk kunskap inom byggbranschen. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

Mycket arbete sker framför datorn i form av offerter och orderhantering, därför är det viktigt att man känner att man kan hantera program så som Excel, Officepaketet och att man är bekväm med administrativa uppgifter. Det är även meriterande om man kan behärska polska språket samt har ett intresse för maskiner. Körkort B är även ett krav.

Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag! Vid ytterligare frågor ring Rekryteringsansvarig Michelle på 072-969 85 85.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://www.storent.se/se
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se