Taxibilssäljare till Toyota - Europeiska Motor

Taxibilssäljare till Toyota - Europeiska Motor

Europeiska Motor grundades 1960 och är en av Sveriges största enskilda auktoriserade återförsäljare av Toyotabilar. Företaget omsätter 1,3 miljarder kronor och har ca 165 medarbetare. Europeiska Motor är belägna i norra Stockholm där de har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Östermalm.

Hos oss finner du ett av bilbranschen starkaste varumärken och vi har nått stora framgångar hos såväl privatkonsument som företagskund. Nu vill vi satsa extra mycket på vår taxi affär och söker därför en duktig och relationsbyggande taxibilssäljare.

Om tjänsten
Som taxibilssäljare hos oss kommer du att få en viktig roll inom ett mycket prioriterat område hos oss. Rollen är väldigt självständig och du kommer att bygga din egen kundstock och din egen försäljning, där du ansvarar för hela processen - från första kundkontakt till levererad bil. Det innebär ett högt fokus på nykundsbearbetning, där du själv bokar in dina egna kundmöten. Med vårt starka varumärke, vårt breda sortiment av högkvalitativa bilar och höga servicenivå erbjuder vi våra kunder ett enkelt bilägande och det ger dig alla förutsättningar att lyckas i din försäljning. Många taxiåkerier kör idag våra bilar p.g.a. deras pålitlighet och låga omkostnader och det gör oss idag till en självklar billeverantör för många. Genom en hög kundaktivitet där du bygger starka kundrelationer och en hög servicenivå kommer du att säkra både din bilförsäljning och en lojal samt återkommande kundstock.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas till att bli bästa möjliga taxibilssäljare. Säljrollen är väldigt bred med varierande arbetsuppgifter och du kommer att jobba med allt från lokala försäljningstillfällen till ramavtalsfrågor och du kommer även att medverka vid olika typer av mässor och event.

I rollen kommer du att ha din bas på vår fina huvudanläggning i Rissne men dina kunder finner du över hela Stockholmsområdet. Du rapporterar till vår företagsförsäljningschef.

Din profil

För att komma till din rätt i rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet av taxibilsförsäljning och förstår taxiåkarna väl. I din säljroll har du självständigt hanterat hela processen, från första kundkontakt till försäljning samt avtalshantering, och det är meriterande om du har erfarenhet av företagsförsäljning. Vidare är du en van IT- och systemanvändare, behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt innehar B-körkort

Som person är du professionell samt kundorienterad och du strävar alltid efter att överträffa förväntningar och håller en mycket hög servicegrad. Du trivs i en dynamisk och säljorienterad miljö och är bra på att prioritera din tid och insats och har en flexibel approach. Rollen innebär många kontaktytor, både i form av fysiska möten och över telefon, och du har lätt för att anpassa dig till både den du möter och till olika situationer. Har du dessutom ett starkt intresse för att göra affärer och för bilar så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin på 070 074 59 18. Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Marcus Sölvin
Telefon 0700745918
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se