Reservdelsmedarbetare till Europeiska Motor i Rissne

Reservdelsmedarbetare till Europeiska Motor i Rissne

Vi anställer nu en reservdelsmedarbetare till anläggningen i Rissne.

Arbetsuppgifter
I din roll som reservdelsmedarbetare kommer du ingå i ett riktigt härligt gäng. Du kommer att axla en viktig roll i företaget och ansvara för reservdelsförsörjningen till mekanikerna i verkstaden och till skadeteknikerna. Du blir således den viktiga länken mellan lageravdelningen och verkstad. Tjänsten innebär att stötta mekaniker och skadeverkstad med att beställa hem delar och se till att de delar som behövs för deras arbete finns hemma på lagerhyllorna. Du planerar och plockar ihop delarna som behövs för varje verkstadsjobb. Du samarbetar med både mekaniker, skadeverkstadspersonal, servicerådgivare och godsmottagningen.

Kvalifikationer
  • Gedigen erfarenhet från fordonsbranschen med fördel inom reservdelshantering ifrån en fordonsverkstad.
  • Du besitter mycket god datorvana då man hanterar flera olika data- och reservdelsprogram.
  • Du är en duktig administratör och är snabb på tangenterna.
  • Du har ett gott ordningssinne, är proaktiv och gillar ordning och reda.
  • Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska.
  • B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig
Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter med en rad vidareutbildningar inom Toyota. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Man arbetar enligt "The Toyota Way" och har värderingar och arbetssätt hyllade världen över. Det är ett företag som går mycket bra och det är väldigt roligt att jobba med Toyota.

Tjänsten är på heltid, med start så snart det är möjligt. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag- fredag. Du får en trygg anställning hos Starfinder och du blir under de första sex månaderna uthyrd till Europeiska Motor. Därefter går anställningen över till Europeiska Motor.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Catrin Fjellström, 0700-744 018. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0700744018
Område Sundbyberg
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Europeiska Motor grundades 1960 och är Sveriges största enskilda auktoriserade återförsäljare av Toyotabilar. Företaget omsätter 1,3 miljarder kronor och har ca 165 medarbetare. Europeiska Motor är belägna i norra Stockholm där de har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad, Östermalm och Gävle.

Europeiska Motor Rissne, som också är huvudkontoret, erbjuder försäljning av privat-, företags- och transportbilar. Anläggningen innehar en modern fullserviceverkstad samt försäljning av reservdelar.