Säljare till startup inom e-handel

Säljare till startup inom e-handel

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och förändra näthandeln i Europa? Är du ett socialt geni som söker nya utmaningar inom en spännande bransch? Sök då tjänsten som säljare hos Droshi!

I rollen som säljare kommer du att bearbeta återförsäljare för att de ska ansluta sig till Droshis portal. Tjänsten är självgående och det finns stora möjligheter till utveckling om du vill ha större ansvar. Du är den som ska vara bäst i vårt team på just försäljning och kundkontakter. Du får gärna vara i början på din karriär och är intresserad av en lång resa tillsammans med oss på Droshi. Vi är ett litet team och letar just nu efter nyckelpersoner som ska stärka teamet.

Krav på person

För att lyckas hos oss är du:
  • Nyfiken, lyhörd och trevlig i ditt bemötande.
  • Glad, positiv och du älskar försäljning och kundvård.
  • Engagerad, envis och du drivs av att hela tiden utvecklas.
Övriga krav:
  • Goda kunskapar i svenska och engelska språket, i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Lön: Fast + Provision
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Rosengatan 8, Sundbyberg

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Dropshipping, e-handel, account manager, sälj, Försäljning, Leverantörer, innesäljare, kundvård, återförsäljare
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Droshi grundades 2015 och är en B2B-marknadsplats som kopplar ihop e-handlare med leverantörer, distributörer och tillverkare som har möjlighet att skicka ut produkter direkt till slutkund. Detta kallas för dropshipping och det är ett välkänt fenomen i USA och övriga Europa men har varit ganska anonymt i Skandinavien. Med dropshipping slipper företag som säljer produkter all hantering av lager och leveranser. Kunden gör en beställning i företagets webshop och betalar som vanligt. Sedan skickar företaget vidare informationen till leverantören som paketerar och skickar produkten direkt till kunden. Paketet har en bekräftelseorder med företagets logotyp och för kunden ser det ut som att företaget denne beställt ifrån har skickat produkten. https://droshi.com/