Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator
Är du en initiativtagande, strukturerad och självgående person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att ha diversifierade arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som online marknadsförare hos Kraftsam rekrytering & bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du primärt att arbeta med sociala medier, webbpublicering och webbkommunikation. Mer specifikt innebär det att du kommer att ansvara för företagets sociala medier och arbeta i och uppdatera CMS-verktyget. Utöver det kommer du även att arbeta med innehållsdesign och all form av publicering på webbplatsen, skapa och kvalitetssäkra och optimera innehållet på webbplatsen. Du kommer även samla in och sammanställa marknadsinformation och koordinerar sälj- och marknadsinsatser till viss del. Som marknadskoordinator förväntas du också kunna följa upp trafik från sökmotorer och digitala kampanjer med hjäp av bland annat Google Analytics.

Är du den vi söker?
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är initiativtagande, strukturerad och självgående. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom sociala medier, webbpublicering och webbkommunikation, vilka du erhållit både från studier och arbetslivet. Om du har goda kunskaper Adobeprogram, som Photoshop och InDesign och Illustrator ser vi det som meriterande. Har du även bakgrund inom sälj så kan det vara meriterande.

Vi önskar att du
  • tidigare har arbetat som kommunikatör
  • har god datorvana
  • tidigare har arbetet inom leadsgenerering på något sätt
  • har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • har goda kunskaper Office-paketet
  • har en relevant utbildning inom kommunikation
Sök tjänsten idag!

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på johan@kraftsam.se

Välkommen att söka med CV och personligt brev där du förklarar varför du passar för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll CRM, Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)