Nyutexaminerad till roll som Bedrägerianalytiker

Nyutexaminerad till roll som Bedrägerianalytiker

Är du en nyutexaminerad ekonom som letar efter ett spännande arbete efter din examen? Vill du arbeta på en avdelning som motverkar bedrägerier? Då kan den här rollen hos vår kund i Sundbyberg vara din nästa utmaning!

För kunds räkning söker vi nu en bedrägerianalytiker som kommer arbeta med att detektera och motverka missbruk av stulna kontokortsuppgifter. Du kommer i ditt arbete dagligen bearbeta stora mängder data, och därefter utföra analys och riskbedömningar för att vidta lämpliga åtgärder om avvikande beteende hos slutkund. Du har själv ansvar för dina egna processer men har alltid dina kollegor nära till hands. I rollen ingår även viss kundkontakt exempelvis för att validera data samt vid handläggning av bestridande ärenden.

Tjänsten är perfekt för dig som söker ditt första arbete efter examen och som vill arbeta i en varierad roll med både analys samt kundkontakt.

Din bakgrund
För att passa i rollen som bedrägerianalytiker tror vi att du är en nyutexaminerad ekonom. Du är analytisk och har en god slutledningsförmåga då stora delar av tjänsten innebär att analysera data. Då du har flera ärenden parallellt tror vi också att du har god simultanförmåga. Du gillar att ha eget ansvar över ditt arbete men arbetar gärna i team.

Du talar och skriver flytande svenska samt känner dig bekväm med engelska. Du känner dig även trygg i Officepaketet, framförallt Excel.

Välkommen med din ansökan!

Ovanstående är ett konsultuppdrag tom 2020-06-30 på heltid, med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande så ansök tjänsten redan idag. Har du frågor kring processen är du välkommen att kontakta Linda Marcus på 070 471 59 18.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Bedrägerianalytiker
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.