Säljare till SATS

Säljare till SATS

Tjänstebeskrivning

Är du en energifylld och kommunikativ person med ett stort driv? Vill du representera ett starkt varumärke och ha möjlighet till att påverka din lön längs vägen? Då vill vi att du blir en SATS säljteam i Sundbyberg!

Arbetsbeskrivning:
Som innesäljare arbetar du på SATS servicekontor i Sundbyberg. Du arbetar med telefonen som verktyg och kontaktar befintliga kunder som sagt upp sitt medlemskap. Du arbetar hela tiden aktivt för att behålla medlemmar och du drivs av att nå högt uppsatta mål.

Tjänsten innebär:
 • individuellt budget- och resultatansvar
 • en garanterad fast lön + provision
 • att teckna nya samt uppdatera befintliga medlemskap
Krav på person

Kvalifikationer:
Vi söker dig som drivs av att tävla mot dig själv för att nå nya höjder.
För att lyckas i rollen som innesäljare krävs vidare:
 • gymnasiekompetens
 • god datorvana
 • goda kunskaper i svenska både tal och skrift
 • erfarenhet av att möta och kommunicera med olika sorters människor
 • tidigare säljerfarenhet, dock inget krav
Som person är du:
 • mål- och resultatinriktad med högt driv
 • positiv, utåtriktad och gillar utmaningar
 • både en lagspelare men har också förmågan att arbeta individuellt
 • kreativ samt har hög energi
 • ser inte motgångar som ett hinder för att nå dina mål
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning. Vi ser att du som söker är en person som älskar nya utmaningar. I din roll som innesäljare kommer du att jobba mot uppsatta mål, därför är det av stor vikt att du har ett inre driv samt van att hantera med- och motgångar i arbetet.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Övrigt:
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstidsanställning på 3 månader med stor chans till förlängning
Arbetstid: 9-18
Plats: Sundbyberg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos SATS. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagspresentation:
Vi ska göra Nordens befolkning mer hälsosammare och gladare" är företagets vision och vi sätter kundservice i centrum på våra center.
Vi arbetar varje dag för att fler ska träna regelbundet och kunna ta del av de fördelar som det har med sig. Personlig kontakt, högt tempo och en förväntan på förstklassig service med inslag av psykologi beskriver våra säljares vardag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i team med kunniga kollegor i en energifylld och positiv miljö. Vi stöttar varandra att gemenast nå våra mål och visioner. Utöver detta, vilken produkt kan tänkas vara roligare att sälja än träning?