Bovärd till fastighetsbolag

Bovärd till fastighetsbolag

Randstad söker nu serviceinriktade bovärdar till vår kund i Sundbyberg. Vår kund är ett attraktivt fastighetsbolag med en stark värdegrund som stimulerar utveckling och arbetsglädje, och värdesätter möjligheterna att påverka. Här får du en omväxlande roll som innefattar såväl reparationer som administrativt arbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

I din roll som bovärd ansvarar du för kontakten mot hyresgäster, hanterar felanmälningar och beställningar samt utför reparationer. Arbetsuppgifterna innebär främst:
 • Hantera felanmälningar och följa upp dessa
 • Dokumentera åtgärder
 • Genomföra åtgärder och reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
 • Ansvara för hyresgästkontakt samt kund- och leverantörskontakter
 • Genomföra rondering
 • Administration kring in- och utflyttning av hyresgäster
 • Utföra avflyttningssbesiktning
Kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga. Du har en professionell inställning och strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är ansvarsfull och noggrann i dina uppgifter och trivs med självständigt arbete såväl som samarbetande med andra.

Kraven för tjänsten är:
 • Gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Körkort klass B
 • Ca 1 års arbetserfarenhet som bovärd, fastighetsvärd eller fastighetsskötare
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Lisa Ström | lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom fastighet och trivs med kontakten med hyresgäster, kunder och leverantörer? Skulle du beskriva dig själv som lyhörd och ansvarsfull? Då har vi jobbet för dig!