Bovärd till fastighetsbolag i Sundbyberg

Bovärd till fastighetsbolag i Sundbyberg

Randstad söker nu serviceinriktade bovärdar till vår kund i Sundbyberg. Vår kund är ett attraktivt fastighetsbolag med en stark värdegrund som stimulerar utveckling och arbetsglädje, och värdesätter möjligheterna att påverka. Här får du en omväxlande roll som innefattar såväl reparationer som administrativt arbete.

Arbetsbeskrivning

I din roll som bovärd ansvarar du för kontakten mot hyresgäster, hanterar felanmälningar och beställningar samt utför reparationer. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna innebär främst:
 • Hantera felanmälningar och följa upp dessa
 • Dokumentera åtgärder
 • Genomföra åtgärder och reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
 • Ansvara för hyresgästkontakt samt kund- och leverantörskontakter
 • Genomföra rondering
 • Administration kring in- och utflyttning av hyresgäster
 • Utföra avflyttningsbesiktning
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga. Du har en professionell inställning och strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är ansvarsfull och noggrann i dina uppgifter och trivs med självständigt arbete såväl som samarbetande med andra.

Kraven för tjänsten är:
 • Gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Körkort klass B
 • Ca 1 års arbetserfarenhet som bovärd, fastighetsvärd eller fastighetsskötare
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom fastighet och trivs med kontakten med hyresgäster, kunder och leverantörer? Skulle du beskriva dig själv som lyhörd och ansvarsfull? Då har vi jobbet för dig!