Lager- och logistikanalytiker till St1

Lager- och logistikanalytiker till St1

Har du utbildning inom logistik, teknik eller ekonomi? Är du analytisk, proaktiv och driven? Då kan det här vara nästa utmaning för dig! Poolia söker nu en Lager- och Logistikanalytiker till St1 och deras härliga kontor i Sundbyberg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 9 månader till att börja med och goda möjligheter till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Lager- och Logistikanalytiker tillhör du avdelningen Varuförsörjning Marknad som huvudsakligen har till uppgift att stödja de Svenska St1-bolagen och samarbetspartners i frågor som berör volymflöden och hållbarhetsdata. Arbetet innebär kommunikation med både interna och externa kontaktytor.

Du kommer huvudsakligen hjälpa till att underhålla och utveckla processer till stöd för Varuförsörjnings ansvarsområden. Det kan röra sig om lagerhantering, optimering av biovolymer, hållbarhetsdata, försäljning/fakturering, inköp, kontroller samt produkt- och prishantering.

Vid sidan av detta kommer du att ansvara för att ta fram samt strukturera data som leder fram till interna och externa rapporter. Du kommer också att få hjälpa till med andra varierande uppgifter inom Varuförsörjning då det stundtals kommer vara snäva tidsramar för att möta både operationella och finansiella deadlines.

Vem är du?

Som person är du strukturerad med ett kritiskt och analytisk tänkande. Du är flexibel och prestigelös och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du tycker om att kommunicera med andra och har ett serviceinriktat sätt. Du bör sträva efter att alltid tänka hur saker kan förbättras, göras annorlunda och mer automatiserat. Vi ser att du har följande utbildning och erfarenhet:
  • Relevant högskole- eller universitetsexamen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Systemvana
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av affärssystemet MS Dynamics 365 är meriterande
Om St1

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis. Vi var t.ex. först i branschen med att publicera ursprungsinformation om våra produkter.

Vi har ca 340 anställda i Sverige och är ett av de fyra stora bolagen i Sverige med en marknadsandel på ca 20 %. Vi har nästan 500 drivmedelsstationer i Sverige som drivs under varumärkena St1 och Shell. Läs mer om oss på vår hemsida www.st1.se.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.