Studerande administratör till bilföretag i framkant

Studerande administratör till bilföretag i framkant

Tjänsten
Till vår kund i Sundbyberg söker vi dig som kan arbeta deltid nu under våren, cirka två dagar per vecka och heltid under sommaren för att stötta upp med ett antal administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån scanning, sortera och skicka in avtal, fylla i kunduppgifter samt stötta upp administrativt där det behövs. Tjänsten passar perfekt för dig som har en annan sysselsättning och kan arbeta deltid under våren och heltid under sommaren. Du kommer vara anställd av Placera Personal och arbeta som konsult hos vår kund. Vi ser gärna att du kan starta så fort som möjligt och uppdraget sträcker sig fram till 31/8-2019.

Kvalifikationer
Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen hos vår kund:
  • Administrativ förmåga, gärna tidigare erfarenhet från liknande roll
  • Annan sysselsättning, exempelvis studier på sidan av
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Personligt
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en självständig person som samtidigt trivs med att arbeta i team. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera rätt saker, vidare är du prestigelös och tar dig an uppgifter högt som lågt.

Företaget
Vårt kundföretag är Sveriges största enskilda återförsäljare av ett välkänt bilmärke och omsätter ca 790 miljoner. De är ca 170 medarbetare och har sin anläggning och huvudkontor i Sundbyberg. Förutom anläggningen i Sundbyberg har de ett antal fullserviceanläggningar i Stockholm och på andra orter i Sverige.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: administration, leveransadministration, leveransadministratör, biladministration
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 13 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.