Norsktalande kundservicemedarbetare till stort energiföretag!

Norsktalande kundservicemedarbetare till stort energiföretag!

Är du sugen på en kundfokuserad, administrativ tjänst där du dessutom får använda dina kunskaper i norska? Vill du jobba tillsammans med ett gäng engagerade kollegor, på en arbetsplats med högt i tak och en välkomnande atmosfär? Då kan det vara dig vi söker!

Beskrivning

Perido söker nu en norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund, ett stort energiföretag med anläggningar på flera platser i Norden. Här blir du en del av ett positivt gäng som sitter i fräscha lokaler i Sundbyberg.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med inkommande telefonsamtal samt mejl, där du besvarar olika typer av frågor kring till exempel kort, faktura, bränsle och felanmälningar. Din arbetsdag kommer att vara uppdelad så att du arbetar halva dagen med inkommande samtal och andra halvan med mejlärenden. Du kommer att sköta administrationen kring de ärenden du tar emot och arbetar lösningsorienterat för att hitta lösningar på kundernas problem. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom både norska, svenska och engelska eftersom du kommer att bemöta kunder på dessa språk.

För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare är du en person som brinner för service och som trivs med att hjälpa andra människor. Du är initiativtagande och självgående och tycker om att arbeta i en miljö med högt i tak. Hos vår kund uppmuntras du nämligen att ge löpande förslag på förbättringar och rollen innebär mycket eget ansvar. Vi tror därför att du som söker den här tjänsten är en person som hela tiden vill utvecklas och lära dig nya saker.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av service (kundtjänst, support, restaurang etc.)
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på norska och engelska

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsverktyg

Omfattning och tillträde

Heltid, och tillsvidare som konsult hos oss. 6 månaders uppdrag hos kunden med stora möjligheter till förlängning. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 2 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30368 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se