Supporttekniker till kommun i Stockholmsregionen

Supporttekniker till kommun i Stockholmsregionen

Tjänstebeskrivning

Har du ett intresse för teknik och trivs med att hjälpa människor med IT relaterade arbetsuppgifter?
Söker du ett varierat arbete där du blir anställd av kommunen? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som Supporttekniker kommer du att hjälpa kommunens invånare med IT relaterade ärenden med bland annat frågor kring internet, trygghetslarm och elektroniska nycklar. Främst hjälper du till via telefon men du kommer även att åka ut till användarna. För att du ska få mer variation i arbetet kommer du även att få åka ut och informera kommunens invånare om nya produkter och tjänster som kommunen har.

Krav på person

För att trivas i rollen som Supporttekniker är du en öppen person som trivs med att hjälpa andra människor. Du har ett tekniskt intresse och trivs med att arbeta med IT relaterade uppgifter på en lättare nivå, främst service över telefon.

Vi tror att du varit ute på arbetsmarknaden i minst ett år. Du har erfarenhet av att lösa lättare IT problem, i arbetet eller på hobbynivå.

B-körkort är ett krav.

Du talar och skriver flytande på svenska och engelska. Det är meriterade om du även talar något av språken arabiska, somaliska eller spanska.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Supporttekniker.

Övrigt

Start: omgående.
Omfattning: heltid
Arbetstid: 8 - 17 / 11 - 20 varannan vecka.
Plats: kontoret ligger i Hallonbergen centrum, Sundbyberg
Lön: fast månadslön

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mattias Söderberg på telefonnummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, supporttekniker, nätverkstekniker, 1-linesupport, firstline, somaliska, arabiska, spanska, Sundbyberg, it tekniker
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.