Mätchef sökes till tillväxtbolag

Mätchef sökes till tillväxtbolag

Vi växer och söker nu en mätchef som kommer ha en nyckelroll i vår organisation genom att bygga upp en grupp av mättekniker samt att samordna och ansvara för de ute i produktionen. Du kommer att arbeta både med våra befintliga och kommande projekt inom mark och M-BEST runt om i Sverige. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från mark och anläggning och vill ta nästa steg på ett spännande bolag med stark tillväxt. Här får du möjligheten att kombinera ditt intresse för mätteknik, ledarskap och nära samarbete med produktionen.

Vill du vara med på vår resa framåt? Sök redan idag!

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, tjänstebil och utvecklande karriärsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som mätchef kommer du ansvara för att bygga upp och utveckla arbetsgruppen framåt, leda och strukturera upp arbetet för våra mättekniker. Du kommer också att ansvara för mätutrustning och mätkostnader samt ha ett tätt samarbete med alla linjer i produktionen.

Som mätchef kommer du vara med i projektens alla stadier genom att vara med från inledande planering och arbete med anbud, att tolka bygghandlingar och ta fram utsättningsdata och modeller. Du kommer vara delaktig i genomförandet genom att fördelar mätresurser i projekt, hantera ändringar samt vara ett stöd i regleringsfrågor. Arbetsuppgifter är både praktiska och administrativa.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering på vårt huvudkontor i Sundbyberg, Stockholm. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar. Tjänsten innebär en del resande och möjlighet till att även arbeta hemifrån.

Vem är du?

För rollen är det viktigt att du har en teknisk utbildning samt några års erfarenhet av mätteknik inom mark och anläggningsverksamhet. Mätning med totalstation och GPS är inga problem för dig.

Som person är du en person är du ansvarstagande, noggrann och har en förmåga att strukturera upp ditt och andras arbete. I kommunikationen är du tydlig samt att du har förmågan att anpassa kommunikationen beroende på vem du pratar med. Du verkställer planer med engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat av hög kvalité.

Westcon

Westcon tillhandahåller anläggningsprojekt inom betong, mark och grundläggning både lokalt och rikstäckande. Bolagen inom koncernen är speciellt inriktade på väg, järnväg och marina miljöer. Inom företaget finns stor kompetens som gör både små och stora avancerade projekt möjliga. Vare sig kunden behöver utföra betongkonstruktioner på mark eller i vatten så som exempelvis broar, kajer, färjelägen och undervattensprojekt.

Westcon Anläggning AB ingår i NVBS Rail, en bolagsgrupp som erbjuder en helhetslösning med egna projekt och projektstyrning, mark och anläggningsarbete på järnväg samt kvalificerade yrkesarbetare.

Ansökan

Läs mer på www.westconab.se och skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor och funderingar, kontakta Izabelle Erixon, HR Generalist NVBS / Westcon på izabelle.erixon@nvbs.se eller telefon 070-265 60 48.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Start enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Nyrenoverade lokaler i Sundbyberg

Väkommen med din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättningen kan ske före sista ansökningsdag
Mer info
Kontaktperson Izabelle Erixon
Telefon 070-265 60 48
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (30 dagar kvar)