Lokalvårdare

Lokalvårdare

Vi letar efter en ansvarsfull, noggrann och serviceinriktad person. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av lokalvård, samt erfarenheter av att utföra lokalvård i olika typer av lokaler. Du kommer vid påbörjan av din anställning att få en utbildning av arbetet och våra policys beträffande Service och Säkerhet, två områden som är mycket viktiga för N-SERVICES.

Förutom att vara noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad måste du kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.

Du är arbetsam samt flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig.
Du bör dessutom ha minst 3 års erfarenhet av yrket som lokalvårdare.
Innehav av B-körkort är ett krav.

N-SERVICES erbjuder förutom en kollektivavtalsmässig lön, pension och försäkringar - en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören till våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Email Mejla N-SERVICES
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.n-services.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

N-SERVICES är ett lokalvårds- och
Facility service-bolag med verksamhet i Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg (5 minuters promenad från Sundbyberg station). Företaget är en del av NVBS Gruppen som har ca 180 anställda. N-SERVICES är i en expansiv fas, läs mer om oss på www.n-services.se