Arbetsledare till KörHem - MatHems transportsida

Arbetsledare till KörHem - MatHems transportsida

Om Tjänsten

I rollen som arbetsledare ansvarar du för en egen grupp med utesäljare som har arbetsuppgifter att sköta våra leveranser hem till kund. Du kommer hålla medarbetarsamtal men förväntas även ha en kontinuerlig återkoppling till dina medarbetare gällande både presentation och närvaro. Det är ditt ansvar är att säkerställa att företagets rutiner, policys och värderingar efterlevs och att arbetsmiljön är god på arbetsplatsen.

Vi bemannar mellan 05-23, tjänsten innebär i regel dagtid men avvikelser kan förekomma.

Kvalifikationer
  • Gymnasiekompetens
  • Minst 2 års erfarenhet av arbetsledande befattning
  • Erfarenhet från transport alt servicebranschen
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som arbetsledare drivs du av att arbeta mot högt uppsatta mål och nyckeltal. Du är trygg i ditt ledarskap och tror delaktighet leder till kvalitet, lönsamhet och utveckling. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att anpassa den efter specifik målgrupp. Du bör vara en team player och en bra lyssnare samtidigt som du är konsekvent, föredömlig och rättvis. Du ser dina medarbetare som din absolut viktigaste resurs och är duktig på att motivera och skapa engagemang.

Övrig information

Plats: Bromma, Stockholm

Lön: Fast lön.

Omfattning: Heltid (100%).

Tillträde: Omgående.

Välkommen med din ansökan till Sveriges största och smartaste matbutik på nätet!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.mathem.se - din matbutik på nätet.

Om MatHem.se

MatHem.se är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln och erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Företaget finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Idag är MatHem.se Sveriges ledande aktör inom lösplockad mat på nätet.