Speditör till spännande företag i Stockholm

Speditör till spännande företag i Stockholm

Har du ett intresse för logistik? Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med transport och dess flöden? Vill du fortsätta din utveckling inom logistik och spedition? Vår kund i Sundbyberg söker nu en speditör till ett intressant och utvecklande långtidsuppdrag!

Om tjänsten

Kunden är en av de främsta distributörerna inom FMCG i Sverige och ansvarar dagligen för logistikflödet till ett stort antal kunder både inom och utanför Sverige. Nu behöver man förstärka logistikavdelningen med en erfaren speditör, uppdraget är på heltid och dagtid med start omgående. Du blir anställd av Logent och arbetar hos vårt kundföretag som har kontor i centrala Sundbyberg.

Arbetsuppgifter:
  • Daglig kontakt med olika transportörer för att boka och koordinera transporter som rör både import och export inom retail och foodservice.
  • Hantera reklamations- och tullärenden
  • Taktisk, strategisk planering av transportrutter för att säkerställa ett kostnadseffektivt logistikflöde
  • Förhandling av priser med olika transportörer
  • Uppföljning av leverantörsprestanda med att agera på eventuella avvikelser
  • Arbeta proaktivt med förbättringsarbete av processer.
  • Uppförande av statistik, planering och utveckling av övriga rutiner.
Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt, där du har god förståelse för processen och flöden. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning, planering av transporter och tullspedition. För att lyckas i tjänsten ser vi även att du behärskar svenska så väl som engelska då du kommer arbeta i en internationell miljö. Du har vana av att arbeta i transportbokningssystem och har god erfarenhet av MS Office och framförallt Excel.

Vi söker dig som är kundorienterad, bra på att skapa struktur och ordning och arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är analytisk, kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. För dig som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, problemlösning och kundservice kommer nå framgång i rollen speditör hos vårt kundföretag!

Intresserad av tjänsten?

Tjänsten skall tillsättas omgående och intervjuerna sker därför löpande. Sök tjänsten via annonsen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Logents rekryterare Filip Norman på tel 073-590 21 30 eller via filip.norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.