Payroll Specialist

Payroll Specialist

Vill du arbeta på en arbetsplats där alla är experter på lön? På Aditro är alla medarbetare nyckeln till vår egen samt våra kunders framgång. Genom vår personals engagemang, gemensamma intresse, nyfikenhet och kundfokus utvecklar vi nästa generations systemlösningar inom lön. Vi är stolta över att våra medarbetare lyfter fram en inkluderande företagskultur där samarbete är en självklarhet. Att det är naturligt att få möjlighet att vidareutveckla sin kompetens och att utmana sig själv. Att man uppmuntras till intern rörlighet och en karriär utifrån egna önskemål och egenskaper. Är du en person som tycker om att inspirera och leda andra, eller att djupdyka inom ett specifikt område eller kanske helst att vara ute och träffa kunder? Med rätt inställning finns många möjligheter till en stimulerande vardag och spännande framtid.

Om tjänsten
Nu har du chansen att bli en av Aditro Pays lönestjärnor och hjälpa några av Sveriges största arbetsgivare med deras löner. Aditro Pay är en egen utvecklad lönetjänst och ligger i framkant inom lön i Sverige. Detta är för dig som vill vara med och bidra till framtidens smarta lönesystem.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Exakt samma processer som du redan känner till, MEN hos oss får du dessutom
  • Vara med och bygga morgondagens lönetjänster med hjälp av senaste tekniken
  • Arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa
  • Aktivt påverka och förbättra vår egen såväl som våra kunders vardag
  • Ha roligt på betald arbetstid
Din profil
Du tycker inte om att göra saker halvdant. Du är vetgirig och nyfiken. Man blir glad när man möter dig i korridoren och ditt leende når våra kunder genom telefonen. Du passar in en prestigelös kultur där det är högt i tak och där man hjälps åt. Du är en lösningsorienterad teamplayer med positiv inställning som gärna ser ett långsiktigt samarbete med oss.

Vi ser helst att du har två års erfarenheter av löneadministration och god helhetsförståelse för löneprocessen. Meriterande är om du tidigare har arbetat med löner mot kunder, till exempel i en outsourcingverksamhet. Vi tror att du har systemvana från något lönesystem och mycket goda kunskaper i Excel. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Förutom en spännande tjänst, karriärmöjligheter och trygghet erbjuder vi lunchförmåner, fredagsfrukost och friskvårdsbidrag. Varje höst arrangerar vi en hälsoutmaning med fokus på laganda och välmående.

Ansökan
Ansök genom att registrera ditt CV och personliga brev. Intervjuer sker löpande.

Start: Flexibel – gärna så snart som möjligt

Aditro
Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. 'We move the world of HR' genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levelrecruitment.se
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Level erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med både annonsering, nätverk, databaser och search. Vi strävar efter att kunna erbjuda de mest tids- och kostnadseffektiva lösningarna på marknaden. En rekrytering ska enligt oss vara kvalitativ utan att behöva innebära en långdragen och dyr process.