Elektriker sökes

Elektriker sökes

Vår kandidat

Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års erfarenhet. B-körkort är ett krav samt att du talar och kan läsa/skriva svenska obehindrat. Du behöver ha grundläggande datakundskaper då vi jobbar med ett digital ordersystem för arbeten och inköp av material samt tidsrapportering.
Utbildningar som heta arbeten, HLR, steg och liftutbildning m.m. är ett plus.
Som person är du noggran och serviceinriktad med intresse för teknik. Du behöver vara lösningsorienterad, kunna jobba självständigt och i lag. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer med kunder och kollegor.
Om du tycker att det är kul att komma till jobbet, möta kolegor och kunder med rätt attityd är du varmt välkomen att ansöka anställning hos oss.
Mer info
Kontaktperson Helen Buskas
Telefon 08274300
Email Mejla Helen Buskas
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.soderbergsel.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs El är ett väletablerat företag som startades 1976. Företaget lever idag vidare i en koncern uppdelad på två filialer, Kraft och Service. Vi sitter i egna lokaler i Sundbyberg och har uppdrag över hela Stor Stockholm.
Inom Kraft arbetar vi bl. a. i stora tunnelprojekt i Stockholms området. Och på Service sidan arbetar vi i huvudsak mot försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, bygg och saneringsföretag och till viss del privatpersoner.
Nu söker vi medarbetare både för Kraft och Service.
Hos oss erbjuds du friskvård, företagshälsovård och ett trevligt, glatt gäng.