Supply Chain-konsulter till medicintekniskt företag i Stockholm

Supply Chain-konsulter till medicintekniskt företag i Stockholm

ValueOne söker duktiga planerare, leveransbevakare och ordermottagare för konsultuppdrag till ett medicintekniskt företag i Stockholm för omedelbar tillsättning.

Om rollen
Vår kund är ett företag, vars produkter spelar en viktig roll i den rådande kampen mot Covid-19. I spåren av detta har vår kund fått ett akut behov av resurser inom sin leveranskedja och söker nu konsulter som kan hoppa in med kort varsel. Vi söker dig som har något eller några års supply chain-erfarenhet och har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller logistik. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi söker konsulter till följande uppdrag:
  • Leveransbevakare
  • Supply planners
  • Chef/Team leader supply planning
  • Produktionsplanerare
  • Customer order administrator
  • Chef Customer order management
Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)