Operativ gruppchef

Operativ gruppchef

På uppdrag av vår kund söker vi en erfaren gruppchef. Man genomgår en omstrukturering och söker rätt person som kan leda avdelningen och logistiken i rätt riktning.

Bolaget erbjuder dig ett mycket spännande arbete med fokus på ledarskap, människor, förändring, utveckling och att bygga upp något nytt. Du blir en nyckelspelare i organisationen där du är med och sätter en ny kultur och värdegrund. Du erbjuds ett socialt arbete där du har många kontaktytor, internt som externt och agerar som spindeln i nätet. Här får du goda möjligheter att vara med på en resa och utvecklas med bolaget där det ständigt händer nya saker.

Vi ser att du kommer från en bakgrund från logistik med flera års erfarenhet av operativt arbete och hands-on mentalitet, har arbetat med flöden och vet hur logistiken hänger ihop. Du är en närvarande chef som bygger laganda samtidigt som du jobbar med strategier och ett övergripande ansvar. Du driver och samordnar funktionerna samt ansvarar för kvalitet, produktivitet och effektivitet med fokus på ledarskap och utveckling av din personal. Du har personalansvar för 15-20 personer och tillsammans strävar ni mot att uppfylla uppsatta mål.

För att lyckas i denna roll bör du kunna följande:
  • Utveckla ett vinnande team med avseende på prestation, trivsel och samarbete
  • Bestämma och följa upp relevanta mål för avdelningens utveckling
  • Driva förändrings- och förbättringsarbeten
  • Optimera logistikflöden
Personliga egenskaper vi värdesätter för rollen:
  • Lyhörd
  • Kommunikativ
  • Proaktiv
Placering:

Sundbyberg

Arbetstider måndag-fredag, 07.00-16.00.

Skicka in din ansökan senast den 14:a september 2022. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag.

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på soran.barzanji@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (10 dagar kvar)